Bykærs anlæg er din professionelle anlægsgartner og entreprenør. Vi har over 20 års erfaring med faget.
Anlæg og parker2019-02-13T08:27:28+00:00

Erhverv – Anlæg og parker

Fra ide til færdigt projekt

Skal den lokale park gøres mere cykelvenlig, børnevenlig eller blot forskønnes, så borgerne kan nyde en smuk og grøn park? Så lad Bykærs Anlæg stå for opgaven.

Hos Bykærs Anlæg udfører vi alle former for opgaver i kommunale og statsejede anlæg og parker, hvad enten det er nyanlæg, omlægning af parker eller blot beplantning af enkelte buske eller træer.

Vi kan naturligvis også fungere som anlægsgartner for private erhvervskunder, der har brug for at forskønne udendørsarealerne ved kontoret eller boligforeningen.

Kontakt os

Professionel anlægsgartner

Med vores mangeårige erfaring og ekspertise inden for området kan vi komme med gode råd til planløsningen og vejledning og rådgivning til, hvilken form for beplantning, der bedst egner sig til netop jeres park eller anlæg.

Som hovedentreprenør på projektet kan vi stå for alt fra tegning, til parken står færdig og klar til brug. Vores dygtige medarbejdere sørger for et kvalitetsbevidst og professionelt arbejde, der kan nydes i mange år frem.

​Vi udfører blandt andet:

  • Nyanlæg med totalentreprise
  • Omlægning af parker
  • Flisebelægning til stier, vejanlæg og parkering
  • Beplantning
  • Beskæring
  • Opsætning af hegn

Vedligeholdelse af anlæg og parker

Hos Bykærs Anlæg kan vi også stå for den fremadrettede vedligeholdelse med græsslåning, beskæring, snerydning og saltning, hvis en sådan bliver nødvendig.

Vi tilbyder en fast serviceaftale, som betyder, at I altid kan være sikre på, at parker og anlæg fremstår flot og velholdt.

Kontakt os

Har I brug for en anlægsgartner? Så ring til os på 40 63 98 47 eller udfyld vores kontaktformular. Så tager vi en snak om jeres nye anlægsarbejde, entreprenøropgave eller vedligeholdelse.

Fra vores placering i Skibby kører vi ud til parker og anlæg i hele Nordsjælland lige fra Frederikssund til Helsingør, ligesom vi også dækker Hovedstadsområdet.