Bykærs anlæg er din professionelle anlægsgartner og entreprenør. Vi har over 20 års erfaring med faget.
Flisebelægning2019-02-13T08:27:28+00:00

Flisebelægning

Alle former for fliser

Som en del af vores arbejde som anlægsgartner tilbyder vi hos Bykærs Anlæg også flisebelægning. Vores mange år i branchen betyder, at vi har erfaring med alle former for materialer.

Vi kan derfor hjælpe dig, hvad enten du gerne vil have betonsten, herregårdssten, klinker, granitsten, marksten, perlesten eller andre former for natursten.

​​Få en unik flisebelægning

Skal der ske noget nyt i din have eller indkørsel, så lade os klare opgaven. Vi leverer altid et professionelt og effektivt stykke arbejde af høj kvalitet.

Med en flisebelægning får du et naturligt materiale, som kan holde i mange år frem. Fliser kan kan lægges i forskellige, flotte mønstre. På den måde kan du få en unik belægning, der harmonerer med lige præcis din have eller bolig.

Vores medarbejdere er dygtige anlægsgartnere med mange års erfaring og ekspertise. Vi kan derfor give dig gode råd og vejledning i, hvilken form for belægning der vil passe bedst, så der stemmer overens med dine ønsker om vedligeholdelse og brug.

Vi udfører

Når det kommer til flisebelægning, udfører vi alt, herunder:

  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Sti-arealer
  • Udendørstrapper
  • Støttemure
  • Højbede

Få et uforpligtende tilbud med en fast pris

Har du brug for hjælp med lægning af dine fliser? Så ring til os på 40 63 98 47, så tager vi en snak om dit flise-projekt. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Fra vores placering i Skibby kan vi hjælpe med flisebelægning i hele Nordsjælland og Hovedstadsområdet.

Få hjælp til flisebelægning med Bykærs Anlæg - din anlægsgartner i skibby og Nordsjælland