Jordarbejde og gravearbejde udføres med stor erfaring

Hos Bykærs Anlæg har vi stor erfaring og ekspertise inden for jordarbejde og gravearbejde, som vi typisk udfører for vores kunder i forbindelse med udgravning til nye bygninger. I forbindelse med vores jord- og gravearbejde varetager vi typisk større opgaver for virksomheder, der har brug for hjælp til arbejdet i forbindelse med et byggeri.

Vores virksomhed er beliggende i Skibby, og vi løser derfor ofte opgaver for kunder i Roskilde og omegn, men vi kører også gerne til København og Nordsjælland, hvis det er der, der er behov for vores kompetencer.

Hvad koster gravearbejde?

Der er meget stor forskel på, hvor meget gravearbejde koster. Vores priser afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • Hvor omfattende gravearbejde der er tale om
  • Hvad der skal graves ud til
  • Hvor lang tid vi skal sætte af til opgaven.

Vi har de rette maskiner og det rette mandskab til at varetage enhver form for jordarbejde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris, når vi kender til opgavens omfang og ønskerne til det færdige resultat.

Kontakt os og hør mere om vores jordarbejde

Hvis du leder efter en virksomhed, der kan varetage det indledende jordarbejde og gravearbejde på en grund, inden et byggeri kan gå i gang, så står vi hos Bykærs Anlæg altid klar til at tage imod opgaven. Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi har adgang til de rigtige maskiner.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at løse din opgave, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os på 40 63 98 47 eller udfylde vores kontaktformular.

Bykærs Anlæg ApS

Vestervej 18
4050 Skibby
CVR 27514073