Bykærs Anlæg ApS til anlægning af græsplæner

Når plænen skal anlægges rigtigt

Hos Bykærs Anlæg ApS har vi mange års erfaring med alle typer anlægsarbejde, herunder såning og anlægning af græsplæne, så du er sikker på at få en smuk, jævn og livskraftig plæne.

Vores virksomhed ligger i Skibby, og vi servicerer private haveejere i Skibby, Roskilde og hele Nordsjælland.

Vægt på kvalitet i arbejdet

Står du og skal have etableret en græsplæne ved et nybygget hus? Eller er den gamle græsplæne blevet grim og ujævn? Så er det os, du skal have fat i.

Vi er et professionelt anlægsgartnerfirma, der lægger vægt på kvalitet og veludført arbejde. Når du vælger os til at stå for anlægning af en ny græsplæne, sørger vi for, at forarbejdet og såning af græs er i top, så du får en plæne, der er tæt og smuk. Vores anlægning af græsplæne kan indeholde opgaver som:

  • Såning
  • Planering
  • Fjernelse af ukrudt
  • Grundig løsning og gennemarbejdning af jorden

Er det en eksisterende græsplæne, der skal friskes op eller anlægges på ny, fjerner vi naturligvis det gamle græs, for at kunne så nyt og stærkt græs.

God kundeservice og grundig rådgivning

For os er det vigtigt, at du som haveejer ved, hvordan du skal passe og pleje din nye græsplæne. Derfor rådgiver vi selvfølgelig om vanding og gødning af græs efter anlægning af græsplæne, ligesom vi giver tips og ideer til, hvordan du holder græsplænen smuk og kraftig mange år frem i tiden.

Ønsker du, at vi skal stå for pasningen af din nye plæne – og måske resten af haven – så hjælper vi dig selvfølgelig gerne med det. Vi tilbyder professionel og effektiv haveservice med bl.a. græsslåning og plænepleje, beskæring af buske og træer, lugning af ukrudt, vedligeholdelse af beplantning, hækklipning og meget mere – alt sammen til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os for tilbud på anlægning af græsplæne

Skal du have ny græsplæne eller have udført andet anlægsarbejde? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud og en god pris på opgaven.

Bykærs Anlæg ApS

Vestervej 18
4050 Skibby
CVR 27514073