Opsætning af hegn for private

Lad et nyt hegn skabe en smuk ramme om din have

Bykærs Anlæg ApS er et professionelt anlægsgartnerfirma, der tilbyder alle former for anlægsarbejde for private, herunder opsætning af hegn omkring haven, ved indkørslen eller carporten.

Vi tilbyder professionelt og effektivt anlægsarbejde og opsætning af hegn til private husejere i Skibby, hvor vores virksomhed ligger, samt i Roskilde og hele Nordsjælland, og vi kommer også gerne ud til dig, hvis du skal have etableret en hegnløsning, som er både sikker og smuk at se på – og til en fornuftig pris.

Vi kan opsætte alle typer hegn

Hos os er kunden i centrum, og vi lægger vægt på at finde de bedste løsninger, når det kommer til anlægsarbejde og opsætning af hegn og havelåger. På den måde får du en løsning, der matcher dine behov og forventninger – og en løsning, der passer godt ind i havens rum, så slutresultatet bliver harmonisk og smukt at se på.

Om du ønsker et havehegn i træ, et i metal eller måske et hegn i trådnet, som slyngplanterne kan omdanne til en grøn væg over tid, bestemmer du. Vi tilbyder at etablere og opsætte alle typer hegn, og vi rådgiver dig gerne, hvis du ønsker hjælp til at finde den bedste løsning.

Tilbud og priser på opsætning af hegn

Skal du have hegnet hele haven eller dele af haven ind, eller skal du blot have etableret naturlige skillevægge i havens rum? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Når vi har haft mulighed for at danne os et overblik over opgaven, sender vi dig et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn i og omkring din have.

Bykærs Anlæg ApS

Vestervej 18
4050 Skibby
CVR 27514073