Anlægsgartner Nordsjælland - vi hjælper med alt fra vedligeholdelse, beplantning og anlægning af have
Anlægs- og entreprenørarbejde2019-02-13T08:27:28+00:00

Anlægsgartner Nordsjælland

Vi tilbyder alt inden for anlægsarbejde, vedligeholdelse og beplantning

Alt inden for anlægsarbejde

Hos Bykærs Anlæg klarer vi alt fra de store opgaver som entreprenør til de mindre vedligeholdelsesopgaver som anlægsgartner på Nordsjælland. Det involverer blandt andet:

  • Snerydning & saltning
  • Græsplæner
  • Beplantning
  • Fliselægning
  • Haveplan
  • Hegn
  • Vedligeholdelse
  • Træfældning
  • Haver
  • Anlæg & parker​

Fra vores placering i Skibby dækker vi hele Nordsjælland, lige fra Roskilde til København og Frederikssund til Helsingør.

Vedligeholdelse

Hos Bykærs Anlæg tilbyder vi en fast serviceaftale, hvor vi sørger for den løbende vedligeholdelse af din have. Det kan eksempelvis indebære græsslåning, snerydning og beskæring af træer og planter.

Vi kan naturligvis også være behjælpelige med akutte behov, eller hvis haven trænger til at blive fornyet.

Kontakt os i dag

Har du brug for en anlægsgartner eller entreprenør? Så ring til os på telefon 40 63 98 47 og få en god snak jeres nye anlægsarbejde, entreprenøropgave eller vedligeholdelse.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Anlæg af haver

Trænger du til fornyelse i haven eller skal du bygge nyt og ønsker dig drømmehaven? Så lad os stå for opgaven.

Hos Bykærs Anlæg udfører vi renoveringer og omlægning af haver, ligesom vi også udfører nyanlæg af haver ved nybyggeri.

Med os som din anlægsgartner er du sikret et professionelt og ordentligt stykke arbejde, hvor vi kan stå for alt fra ide og plantegning til færdigt projekt.

Vi ved, at ingen haver er ens. Derfor kommer vi ud og ser på din have eller grund og tager en snak med dig om dine behov og krav til en have. Vi giver gode råd og ideer til, hvordan den bedst kan tage sig ud, så den matcher med dine ønsker og tanker om en drømmehave.

Kontakt os

Vi står for det hele – også rydningen af den gamle have

Hos Bykærs Anlæg klarer vi både det svære, det grove og det fine. Samtidig sørger vi for at rydde den gamle have for græs, planter, træer mm., så du ikke selv skal stå for noget under projektet.

Afhængigt af dine ønsker, hjælper vi dig med at få den nemme og vedligeholdelsesfrie, den vilde og naturlige, den med blomster og frugter eller den børnevenlige have.​

Vi udfører både højbede, små søer, spejlbassiner, beplantning, flisebelægning og hvad drømmehaven ellers kan indeholde.

Beplantning

Hos Bykærs Anlæg kan vi stå for al beplantning i din have. Vi udfører blandt andet beplantning af staudebede, træer, enkelte planter og buske og plantning af hække.

Vi har over 17 års erfaring som anlægsgartner og har gennem tiden stået for mange forskellige og unikke beplantninger hos vores privatkunder

Vi tager højde for det, du ikke ved om beplantning

Der er mange fordele ved at lade en professionel stå for beplantningerne på din grund. For det første undgår du selv at få jord under neglene. Samtidig kan vi også sørge for, at det er de rigtige planter og træer, der bliver plantet.

En beplantning kan udføres forkert, hvis man ikke vælger de rette planter og træer eller planter i et forkert underlag.

Vi giver gode råd og vejledning i, hvilke planter der egner sig bedst til lige præcis din grund og dine krav til vedligeholdelse. Og vi kan tage højde for skygge, sol, underlag og vedligeholdelse.

Der er ingen grund til at plante store træer i en lille have eller planter, der nemt kan sprede sig. Vi tænker over, hvad der er plads til, hvordan træerne og planterne udvikler sig og sørger for at tage hensyn til en eventuel nabo.

Få vejledning i vedligeholdelse af beplantning

Vi kan samtidig give dig vejledning i, hvordan du bedst vedligeholder din beplantning fremover. På den måde kan du få størst mulig glæde ud af din have og beplantning.

Kontakt os